maanantai 21. helmikuuta 2011

Pikatreenit

Käytiin hallilla tyttöjen kanssa, piti olla ihan ohjatut treenit mutta ei näkynyt muita ryhmäläisiä eikä ohjaajia, varmaan olen onnistunut missaamaan tiedotteen ettei treenejä ole... No ei hätä tämännäköinen, kun on avain itsenäistä treenausta varten. Mitään suunnitelmia ei tietenkään ollut joten tein sen mukaan mitä esteitä hallissa oli.

Sirun kanssa treenattiin putken ja puomin eroa, olivat niin sopivasti vierekkäin. Myös kontaktia alastulossa tuli treenattua ja Siru otti jokaisen hyvin! Keppejä harjoiteltiin, pääsin menemään kokonaiset kepit nenä eteenpäin ja Siru otti pari helppoa keppikulmaakin kuuden kepin sarjalla, erittäin tyytyväinen olen! (Nurjaa puolta pitää vielä treenata PALJON...)  Putkea mentiin ihan vain sillä ajatuksella että Siru lähtee sieltä eteenpäin eikä tulis joka kerta mun luo eli nakkia lensi ja paljon =D

Nanan kanssa treenattiin keppikulmia ja nurjaa keppipuolta, ihanaa että menee jo paljon varmemmin kepit kuin mitä vuosi sitten! Keppikulmia pitää silti treenata lisää, varsinkin niitä vaikeampia. Kontakteja otettiin myös ja aavistus tokoakin kun Nana oli innokkaimmillaan. Vielä kun joku kertoisi miten tuon treeneissä mukana olevan koiran saisi kisoihinkin mukaan? Tuppaa aina tulemaan joku häslä mukaan...

Seuraavaksi olisikin sunnuntaina vuorossa Oreniuksen koulutus, menee viikko niin koulun ja työn merkeissä etten taida keretä itsekseni treenaamaan ennen sitä... Voi kun Nanalla jatkuisi vielä tämä juoksujen jälkeinen hyvä kausi sunnuntainakin! Koitan nyt tämän ja ensi kuun keskittyä treenaamiseen ja jos huhtikuussa ottaisi seuraavan startin Nanalla, lähtöjä ainankin riittäisi lähistöllä mistä valita.

Sirun kanssa olisi keväällä suunnitelmissa treenata eri esteet varmoiksi, joulukuisen lentokeinun jälkiä paikkailtiin tänäänkin ja rengas on ihan outo Sirun mielestä vieläkin ja pari viikkoa sitten Siru oli treeneissä sitä mieltä, ettei ole koskaan maksikorkuista muuria nähnytkään =D Jos vaikka kesällä uskaltaisi ekaan starttiinkin Sirun kanssa ;)

torstai 10. helmikuuta 2011

Aikomuksia ja tekoja

Nämä voisin tehdä vielä tällä viikolla:
- Laittaa kasan tavaraa huutikseen.
- Viedä silitystarvikkeet alakertaan tai vaihtoehtoisesti silittää niillä jotain (ja sitten viedä alakertaan).
- Siivota olohuone.
- Siivota makuuhuone.
- Tehdä tuhat ja yksi kouluhommaa ja lukea pari kirjaa aiheeseen liittyen.
- Tehdä tytöille autoon patja ja autotyynyyn uusi päällinen.
- Keittiön verhot pitäisi lyhentää.
- Ostaa pari sisätyynyä + harmaata vetoketjua ja ommella ikean kankaista sohvatyynyjä.
- Korjata punainen torkkupeitto ja pestä sekä pussittaa punaisten tyynyjen kanssa kesäsäilöön.
- Potkukelkan hakeminen Riksusta. Ajelisiko sinne vaikka sunnuntaina? (Odottelen malttamattomana huskyvaljaita, jotka tilasin 1,5vkoa sitten...) Kun sen hakee ja valjaat tulee niin pitää hommata narut siihen välille. Ja jalakset.

Näitä en voi vielä tehdä (syystä tai toisesta):
- Eteisen vasemmanpuoleinen kaappi odottelee levyä.
- Eteisen oikeanpuoleinen kaappi odottelee hyllyä.
- Yläkerran vessa odottelee maalia.
- Alakerran siivouskomero odottelee suunnitteluaikaa.
- Kaatsikuorma. Lumi satoi päälle.

Näitä haluaisin tehdä:
- Leipää.
- Treenisuunnitelmat molemmille tytöille agilityyn.
- Viljelysuunnitelman ensi kesälle.
- Siementilauksen.
- Suunnitella korukaapin.

Jukan kanssa pitäisi:
- Laittaa alakerran vessaan naulakko, vessapaperiteline ja uusi ovenkahva.
- Laittaa yläkerran vessaan alakerran vessan nykyinen kahva.
- Ostaa ja laittaa eteisen oikeanpuoleiseen kaappiin takanurkkiin kulmalistat.
- Laittaa uusi portti portaisiin.
- Purkaa yläkerran vessasta peilikaappi, seinähylly, naulakot yms. pois. Sekä listat. Ja jos kuitenkin purkaisi katon paneelit. Ei ne miellytä silmää maalattuinakaan, jos tekisi kuitenkin tasaisen katon sinne?

Harkinnassa:
- Olkkariin talvimatto, vai pitäisikö vaan kesämattoa syksyyn saakka?
- Makkarin, mun ja Jukan huoneen ovien ottaminen pois. Mutta minne ne laittaisi? Mahtuisiko portaiden alle vai tekisikö vaatehuoneeseen niille tilan? Mun huoneeseen tarttee asentaa vielä koiraportti (tytöillä ei ole sinne asiaa ilman valvovaa silmää, ihan kaiken varalta...)
- Nahkatuolin siirtäminen alakertaan, ehkä takkahuoneeseen?

Hyvin on aikaa, eikös päivässä olekin 76 tuntia? Hienoa!