sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Katto Kassiset

Pojat kävivät katolla pudottamassa lunta. Käytiin tyttöjen kanssa ihmettelemässä ja samalla leikkimässä etupihalla.








Kuvat on osittain sinisiä, ei sitä aina muista laittaa asetuksia kamerasta ympäristön mukaan...

Takit on tehty tytöille joululahjaksi, kankaana ikean fleecehuovat =) Solki, nauhanpätkä ja vihreä ompelulanka jäi ostettavaa, siltikin yhden takin materiaalit on alle 10e. Joskin tuon ikean fleecen laatu näkyy jo nyt, mutta tarkoitus olikin tehdä testikappaleet ja käyttää ne loppuun, teen sitten uudet, varmaan ensi talveksi paremmasta fleecestä. Nanan takki on hyvän kokoinen, vain etutassujen "aukko" on hieman liian suuri. Sirun takki voisi taasen olla noin puoli numeroa pienempi. Yhden takin teki illassa, kaavana käytin Sirulle viime keväänä ostamaani Jokke:n takkia.

Eilen maalasin toisen pohjamaalikerroksen eteisen kaappiin, ekan jälkeen löytyi sen verran vielä paikattavia reikiä (yläosa näytti siltä kuin sinne olisi ammuttu haulikolla =D) että tartti paikka-aineen päälle laittaa vielä pohjamaalia, joten päätin vetää koko pintaan toisen kerroksen... Tänään voisi maalata ekan kerroksen varsinaista maalipintaa, toivoisin ettei toista tarvittaisi mutta maalia on onneksi toiseenkin kerrokseen, pitää vain ostaa vasemmanpuoleista kaappia varten lisää maalia.
Takanurkkiin pitäisi ostaa listat, ajatuksissa olisi metallinvärinen L-mallinen lista, pitää katsella millaisia kaupassa on. Ylähyllylevy ja "kattolevy" on tilattu myös, jännitetään vaan koska saadaan ne.
Jokatapauksessa lopullisen maalikerroksen jälkeen saadaan takit ja elfan laatikosto paikoilleen, pois Jukan pajahuoneesta ja ympäri asuntoa, missä ne tällä hetkellä ovat =D

Ei kommentteja: