sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Agilityä, järvipulikointia ja kohta uusi kampauskin!

Kesätreenit on pyörineet jo kuukauden verran ulkosalla ja tänään sain houkuteltua Jukan kuvaamaan =) Tea oli tehnyt meille 19 esteen hyppyradan. Sirulla meni lujaa mutta hyvin, rengas mentiin ihan erikseen vielä ja kepeillä piti rauhoittaa että malttoi tehdä loppuun asti. Välistävetoa piti myös hioa hieman mutta muuten meni erinomaisesti ja Rottakin sai kyytiä =D Nana malttoi odottaa ekan esteen takana Erinomaisesti! Pystyin kävelemään aivan rauhassa kolmannen esteen taakse ja ottamaan kutsulla Nanan sinne asti, WAU! Samaa välistäveto kohtaa piti pyöritella Nanankin kanssa, mitä pyöriteltiin Sirunkin kanssa, omat kädet ei meinanneet mennä sinne minne piti, välillä olin liian pitkällä ja välillä koira liian lähellä mutta hiomalla siitäkin tuli jos ei hyvä niin ainankin kohtalainen. Kepeille menoa piti myös ottaa muutaman kerran uusiksi, Nana reagoi sen verran nopeasti että tuntuu välillä millintarkalta toiminnalta omien liikkeiden suhteen, ja tottakai olen aina millin myöhässä tai kaksi etuajassa =D

Käytiin vielä treenien jälkeen ekaa kertaa tänä kesänä uittamassa tyttöjä, Nana on kyllä jo kahlannut Porissa ja otti muutama päivä sitten pienen uimapyrähdyksenkin Kuivannolla ojassa, samaisessa ojassa Sirukin kävi kahlaamassa. Nana oli viime kesän innolla hakemassa lelua jälleen vedestä ja Sirukin uskalsi vapaaehtoisesti kahlailemaan ja kastelipa jopa vatsansakin! Leluakin haki pari kertaa vaikkakin vieressä olleet veneet tuoksuineen kiinnostivat enemmän =)

Jukan ottamat kuvat treeneistä ja uintireissusta löytyy osoitteesta: http://juketzu.kuvat.fi/kuvat/koiruuksia/5.6.2011/

Pyysin samalla Tealta lainaan konetta, jolla Nana saa ensi viikolla kesäkampauksen, sen verran alkaa olemaan helle+turkki yhdistelmä olemaan huono treenatessa. Nyt kun ajelee niin saa varmaan vielä elokuussa ajella uudemman kerran, sen verran kasvaa kuitenkin. Viime kesän superhelteillähän ajelin Nanan ensimmäisen kerran ja vaikka turkin menetys harmittikin, tieto siitä, että Nanalla on lyhyemmällä turkilla mukavampi olo, auttoi suuresti päätöksessä. Ja kyllähän se näkyi heti, seuraavana päivänä Nanalla oli paljon enemmän energiaa, vaikka hellettä oli yhtä paljon kuin aiemminkin!
 
Tässä muutama kuva Nanasta juuri ajeltuna, työkaluna minulla oli viime heinäkuun lopulla vain sakset, joten jälki sen mukaista... Vajaan kuukauden päästä "tiikerinraidatkin" oli kadonneet ja turkki oli mukavan pehmoinen =)






Lisää kuvia nahka-Nanasta löytyy Jukan gallerian puolelta ainankin näistä kansioista:
http://juketzu.kuvat.fi/kuvat/koiruuksia/1.8.2010/
http://juketzu.kuvat.fi/kuvat/koiruuksia/31.8.2010/
http://juketzu.kuvat.fi/kuvat/koiruuksia/Agility+29.8.2010/
http://juketzu.kuvat.fi/kuvat/koiruuksia/Agility+kisat+12.9.2010/

Ei kommentteja: