perjantai 20. maaliskuuta 2015

Takaisin blogimaailmaan :)

Missä mennään tällä hetkellä treeneissä?

Nanan kanssa treenataan agia ja rallya. Aksassa meininki on entisellään, mun tarvitsee saada ajoituksia tarkemmaksi jotta pääseen ajoissa ohjaamaan :D Nana painattaa entiseen tapaan. Rallyssa treenaataan itsenäisesti, muutamat kisat on käyty kokeilemassa, tuloslistalla vain MES0 ja MES HYL... Mutta viime kisoissa Nana malttoi pysyä käytösruudun ja itse ratakin oli todella hyvän tuntuinen! Video siitä alla:


Sirun kanssa treenataan pääasiassa aksaa. Treenissä on tehty paljon irtoamisia ja etenemistä, mikä on edennyt hyvin. Kisaamista suunnitellaan ;) Eilen käytiin epiksissä kokeilemassa mutta oli sen verran katastrofirata että kisaamista harkitaan vielä tovi....

Iiriksen kanssa treenataaan agia ja rallya. Aksassa keinua vielä hiotaan, iippa suorittaa keinun hyvin mutta poislähtiessä keinun palautuva pamautus vielä häiritsee. Treeneissä apukäsi on hieman vaimentanut pamausta tähän asti. Nyt siirretään keinua pikkuhiljaa enemmän radalle ja lisätään loppupamauksen ääntä.
Rallyssa ollaan tehty monta nollarataa mutta viime kisoissa saatiin onneksi tuloskin, ensimmäinen sitten viime vuoden SM-kisojen :D Ollaan tehty paljon perustreeniä kontaktista seuraamiseen ja sitä kautta pyritty parantamaan suoritusta kokonaistasolla. Alla video tulosradasta:


Kaikkien kanssa on lisäksi käyty nyt kerran täälläpäässä hakuilemassa kaveriporukalla :) Toivottavasti saadaan siitä hyvä porukka kasaan ja jatkettua tätäkin harrastusta!

Itse olen suorittanut tokon ja rally-tokon koulutusohjaajakurssit ja seuraavaksi lähtee hakemus rally-tokon ylituomarikurssille. Siihen liittyen olen ajatellut ruveta kirjoittamaan tänne blogiin enemmän asiaa rallysta noin yleisesti. Aloitan kirjoittamalla rally-tokokilpailuista: valmiuksista kisaamiseen, kisaan ilmoittautumisesta, kisapäivän kulusta ja muusta siihen liittyvistä seikoista :) Olen kirjoittanut ensimmäiset osat lähes valmiiksi ja ensimmäinen ilmestyy kunhan saan sen viimeisteltyä.

Ei kommentteja: