Rally-tokokoulutus

Rally-tokokoulutuksetMinua voit pyytää kouluttamaan seurallenne, rotuyhdistyksellenne, kaveriporukalle tai vain itsellesi ja koirallesi. Koulutuksen sisällön ja keston voimme suunnitella juuri Sinulle ja koirallesi tai ryhmällenne sopivaksi.
Mukanani kulkee tarvittaessa välineistö rally-tokon koulutukseen. Itselläni ei ole hallia tai kenttää mutta autan sovittaessa sopivan treenipaikan etsimisessä. Kuljen Riihimäelle ilmaiseksi ja muualle matkakuluja vastaan.

Kursseille, koulutuksiin ja yksäreille ilmoittautumiset
rallyterhi @ gmail.com (poista välilyönnit)
Minut löydät myös facebookista: www.facebook.com/rallyterhi/Tulossa kesällä 2018:Kesäkurssit ja teemakoulutukset pidän Riihimäellä messupuiston kentällä. Osoite on Tehtaankatu 25, Riihimäki. Kentän vierestä löytyy pysäköintitilaa autoille ja bussi nro 2 tuo myös rautatieasemalta perille asti. Lähistöltä löytyy kaunista maisemaa ja kävelyreittejä koiran ulkoilutukseen ennen treenejä, kakkapusseja tulee varata mukaan jotta voi koiran kakat kerätä pois helpommin. 

Alkeiskurssi: 
Maanantaisin klo 17.30 -19.30 ajalla 18.6.-27.8.2018. Hinta 180€ / 10 kertaa.
Kurssi toteutuu jos vähintään kolme koirakkoa ilmoittautuu, kurssille mahtuu enintään kuusi koirakkoa. Jos alkeiskurssille on enemmän tulijoita, voidaan samalla illalle perustaa toinen alkeiskurssiryhmä.

Alkeiskurssi sopii koirakoille, jotka eivät ole aikaisemmin harrastaneet rally-tokoa tai ovat vain vähän harrastaneet. Koirakon pohjakoulutuksella ei ole väliä (toko, pk, agi, kotikoira), kukin tekee harjoituksia omalla tasollaan ja tavoitteet sekä kotitreeni suunnitellaan yksilöllisesti.
Alkeiskurssi alkaa teoriapainotteisella kerralla, jolla käymme läpi mitä rally-toko on, yleisiä ohjeita ja sääntöjä sekä pienellä harjoituksella, jossa näen hieman koirakoiden lähtötasoa kurssin alkaessa.  

Kurssi kisaaville: 

Keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 ajalla 20.6.-29.8.2018. Hinta 180€ / 10 kertaa.
Kurssi toteutuu jos vähintään kolme koirakkoa ilmoittautuu, kurssille mahtuu enintään viisi koirakkoa.


Kisakurssi sopii koirakoille, jotka ovat jo aloittaneet kisaamisen rally-tokossa tai ovat kisanneet jo pidemmän aikaa. Koirakon luokalla ei ole väliä (alo-mes), kukin tekee harjoituksia omalla tasollaan ja tavoitteet sekä kotitreeni suunnitellaan yksilöllisesti.
 

Kesän 2018 teemakoulutukset:

Kilpailunomainen ratatreeni 21.4.2018 alkaen klo 10.00. 
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: http://vompattielamaa.nettilomake.fi/form/5948

Rataantutustuminen (toukokuu)

Häiriökurssi (heinä-elokuussa) 

Kohti SM-kisoja-treenit (heinä-elokuussa)

 

Kesähinnasto 2018:

Yksärit: 
22€ / 30min
200€ / 10x30min
Kymmenen kerran kimppahintaan ostetut koulutukset on käytettävä 12kk sisällä ostopäivästä, hinta ei sisällä mahdollisia matka- tai hallikuluja (eli jos haluat käyttää maksettua yksäriä talvikaudella hallissa, tulee hallin vuokra maksaa erikseen. Ulkokaudella kentästä ei erikseen tule kuluja). Kimppahinta ei ole henkilö- /koirakkokohtainen vaan siitä voi jakaa tunteja useamman koiran tai kaverin kesken.
Yksärille voit osallistua yksin, useamman koiran kanssa tai kaverin kanssa.
Yksäreiden tiedustelut ja varaukset rallyterhi @ gmail.com 
Kurssien hinnat on mainittu niiden esittelyn yhteydessä.  
Kokonaiset koulutuspäivät ja muut tapahtumat sovitaan erikseen.
Matkakulut: Riihimäellä ilmaiset. Muille paikkakunnille suuntaan omalla autolla 0,43 euroa/km tai junalla jos kyyti asemalta koulutuspaikalle onnistuu.  

Kaikki koulutukset maksetaan laskulla, laskutuksen hoitaa Ukko.fi.

Muutama sana minusta:


Olen kouluttanut omia koiriani vuodesta 2006 ja sekä muita koiria ohjaajineen vuodesta 2011. Ensimmäinen koulutusryhmäni oli agilityryhmä, jossa koirakoiden taso vaihteli aloittevasta möllikoirakosta kolmosen koirakkoon. Rally-tokoa aloitin kouluttamaan pian agilityn jälkeen ja tällä hetkellä rally on päälajini koulutuksen osalta. Käymistäni kursseista voit lukea lisää sivun alaosasta. Agilityssa olen kouluttanut kaikkea alkeiskurssilaisten ja kolmosen koirakon välillä, rally-tokossa samoin koko skaalaa lajiin ensimmäistä kertaa lajiin tutustuvasta aina SM-kisoihin osallistuvaan mestariluokan koirakkoon.

Itselläni on tällä hetkellä kolme treenaavaa koiraa: Pitkäkarvainen collienarttu RTK4 Silimen Tähdenlento "Nana" -06 kisaa kanssani rally-tokossa mestariluokassa, agilityssa Nana nousi maksi2-luokkaan ennen eläkkeelle jäämistään ja olemme myös käyneet ensimmäisissä tokokisoissamme. Sileäkarvainen collienarttu RTK3 Secret Affair´s Joy To The World "Siru" -09 kisaa kanssani agilityssa maksi1-luokassa ja rally-tokossa kilpailemme mestariluokassa. Sileäkarvainen collienarttu FI MVA RO MVA RTK4 Secret Affair´s Unchain My Heart "Iiris" kisaa rally-tokossa mestariluokassa ja on saavuttanut RTK4-koulutustunnukset. Agilityssa kilpailemme Iiriksen kanssa maksi3-luokassa. Lisäksi olen kisannut lainakoirilla niin agilityssa kuin rally-tokossa.
 

Käymäni koulutukset:

2017

 • Ylituomari 1

2015

 • Rally-Tokon koulutusohjaajakurssi
 2014:

 • Koetoimitsija 2: Agility
 • Koetoimitsija 2: Rally-Toko
 • Tokon koulutusohjaajakurssi
 2013

 • Koetoimitsija 1
 • Koiran koulutusohjaaja-kurssi
 • Agilityn ratamestarikurssi
2012:

 • Agilityn koulutusohjaajakurssi
 • Rally-Tokon koulutusohjaajakurssi (epävirallinen)
 • Kasvattajan peruskurssi 
Lisäksi olen käynyt useissa lajikoulutuksissa omien koirieni kanssa eri kouluttajilla niin agilityssa, rally-tokossa kuin muissakin lajeissa, mm. toko, koiratanssi ja haku.

Ei kommentteja: