sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Tyyli valittu eteisen kaappeihin

Vaikka tiesinkin sen jo entuudestaan =D
Kaappien sisäosat maalataan punaisella, ihanan reilulla punaisella! Meillä on aina ollut yhteisessä eteisessä sama punainen metallivalaisin, joka löytyi kierrätyskeskuksesta muutamalla eurolla, se on pitkälti sanellut sen että meidän eteinen on aina ollut musta-punainen. Valaisimelle ostin reilu vuosi sitten kaverin tuohon portaiden luokse, uusi valaisin mutta hengeltään samanlainen kuin vanhakin, punainen, metallinen ja palloja!

Henkarikaapin puolelle ostettiin eilen elfan säilytyskorijärjestelmä, korkeutta on varmaan metri ja kahdeksankymmentä! Värinä metalli. Viereen tulee kenkäteline ja tanko takeille. Ylös pari hyllyä kausivaatteille laatikoissaan. Hyllyistä tulee näillä näkymin mustia, mielessä olisi vielä yhdet hyllynkannattimet, ihan vain näön vuoksi luultavasti... Pitää katsoa sopiiko kun saan hyllyt käsiini =).

Vasemmanpuoleisissa kaapeissa on tällä hetkellä siivouskomero ja sekatavatarakaappi + jätehuoltoa. Tulevaisuudessa siivouskomero siirtyy alakertaan ja tilalle tulee lisää korijärjestelmiä, joihin pääsee mm. koirien vaatteet ja ostoskassit, joista jälkemmäiset majailevat tällä hetkellä puulaatikossa eteisen lattialla.
Vasemmalle jää edellee pahvi, paperi, metalli ja lasinkeräysastiat sekä lamput. Lisäksi koitan saada sinne järkevästi myös keräyspullokassin. Saa nähdä mahtuuko =D

Molemmat kaapit maalataan sisältä siis punaisella ja hyllyistä tulee mustia. Molemmille puolille tulee liukuovet katosta lattiaan, kummallekin puolelle peiliovi ja toinen, minkä materiaalia ei ole vielä päätetty, ehkä musta?

Kaappien väliin jää seinä, jonka takana kulkee takan hormit. Seinään jää koristetiilipäällys. Kiinteästi asennettu metallinen kenkäkaappi on edellisten asukkaiden jäljiltä, se on käytännöllinen mutta valkoinen, toisaalta sopii, toisaalta en tykkää siitä kovinkaan paljoa. Mutta olkoon, jos joku päivä tulee vielä hienompi vastaan niin vaihdan sitten =)

(Kamerasta akku loppu, pistän kuvia jahka saan akun täyteen...)

Ei kommentteja: