sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Agitreenit 8.4.

Tänään treenasin Sirun kanssa itsekseni hallissa ennen Nanan ohjattua treeniä.

Sirun kanssa aloitin seuraamisella, väliin muutama istuminen, eteentulo ja takaakierto ja jälleen seuraamista. Kovasti katseli hallissa olevia esteitä eikä meinannut alkuun seurata vieressä vaan jäi reilun puolen metrin päähän jatkuvasti kun katseli ympärilleen. Toistin treenin pienen agipätkän jälkeen ja nyt seuraaminen oli huomattavasti parempaa!

Hallissa oli puomi, A, putkia, rengas ja muutama hyppyeste, joita menin satunnaisessa järjestyksessä alkuun lämmittelyksi. Seuraavaksi tartuttiin rengasongelmaan ja otin rengasta kutsuhyppynä sekä yhtäaikaa lähdöllä. Kolmasosan meni vielä vierestä, mutta muut meni ihan oikeasta reiästä. Jäipä vielä tuijottamaan sitä väärää reikää ja kysymään multa että miksi ei tästä? Tähän pitää vielä palata, vaatii hiomista....

Käytiin vielä kertaalleen tekemässä perjantain pikkupuolen rata, hyvät kontaktit, rengas tuotti ongelmia mutta otin renkaan varmasti kutsuhyppynä ja jatkoin siitä loppuun, ei ongelmia.

Palattiin isolle puolelle tekemään kontakteja, otti lähes kaikki hyvin, A:lla eniten ongelmia, lieneekö syynä vauhdikas alastulo? Otin kontakteilla käyttöön naksuttimen, josko siitä olisi apu oikean asennon löytämiseen? Jatkamme harjoituksia.

Lopuksi otin takaakiertoja neliöksi asetetuilla hypyilla (katso alta ratapiirros), hyppy ulkoa sisälle ja molempiin suuntiin takaakiertona kaikki neljä estettä. Hyvin meni =)

Muun ryhmän tullessa halliin pääsi Sirun Tean kanssa tekemään rataa, kontakteilla oli hieman ongelmia vauhdin kanssa, kepeillä oikaisi viimeisissä väleissä muutaman kerran mutta muuten meni oikein hyvin vieraammankin ohjauksessa! Tarkkana oli ja seurasi hyvin, yhtään ei meinannut tulla mun luokseni.

Nanan treenissä oli ratana allaoleva, jonka Tea ideoi hallissa olleista esteistä.


Nanan kanssa treenattiin kontakteja, ensimmäiset meni hosumiseksi, mutta loppua kohti parani. Sain ohjeet olla tiukkana ja Nanan karatessa kontaktilta palauttaa takaisin "ota"-asentoon eikä mennä koko kontaktia joka kerta virheen tullessa.
Takaakierto kepeiltä tullessa meni melko suurella kaarella ja kerran onnistuin ohjaamaan Nanan radan sivussa olleeseen pussiin (joka oli toisesta päästä kiinni, joten pussista kuului vain "tumps" ja ulos tuli hieman hölmistynyt collie...) Harjoiteltiin lelun kanssa takaakiertoa ja saatiinkin hieman parempaa tulosta, tämä jäi kotiläksyksi. Pitänee ottaa pikakertauksena Nanalle koko takaakierto ja vahvistaa "kierrä"-käskyä.
18-esteellä onnistuin hyvin "heittämään" Nanan eteenpäin, joskin seuraavilla kierroksilla kerkesin hyvin mutkaputken ansiosta 17 taakse ottamaan vastaan ja siten siirtämään suunnan eteenpäin.

Otimme vielä koiranvaihtoja, menin itse ensin Liinun kanssa, joka ei millään meinannut mennä kanssani paria estetä enempää ja rata menikin houkutteluksi, mutta muutama hyvä pätkäkin saatiin aikaan onneksi =)
Pääsin myös menemään Nasun kanssa, jolla oli myös hinku päästä takaisin omistajan luokse minun sijaan, onneksi pallo auttoi asiaan ja päästiin menemään hyvää rataa pätkissä.

Nana pääsi menemään Nasun omistajan kanssa, vauhti oli tosi kova ja kontakteilla tuli ongelmia, muuten meni oikein hyvin vieraan ohjauksessa! =)

Ei kommentteja: